100 jaar Bonnerschool

In 2023 bestaat de Bonnerschool 100 jaar: tijd voor een feestje! Na honderd jaar is de Bonnerschool nog steeds een vaste waarde in het dorp Gieten en gaan er dagelijks zo’n 115 leerlingen met plezier naar school. Een prachtige dorpsschool waar traditie en dorpsgevoel samengaan met kwalitatief goed onderwijs. Om met elkaar te vieren dat de school al zo’n lange tijd bestaat, vieren we dit op vrijdag 9 juni 2023 met de leerlingen en ouders op de school. Daarnaast organiseren we op zaterdag 10 juni 2023 een reünie voor oud-leerlingen en oud-medewerkers. Op dit moment zijn we druk bezig met het voorbereiden van deze prachtige dag.

Om een inschatting te maken van het aantal personen dat we op de reünie kunnen verwachten, willen we u vragen om alvast een mail te sturen naar bonnen@primah.org als u van plan bent te komen. Deze mail is geheel vrijblijvend en we zullen u via het gebruikte e-mailadres op de hoogte houden van het programma.