NL-Doet!

Op 9 en 10 Maart heeft de Bonnerschool meegedaan aan NLDoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Misschien is het u of u kind de afgelopen week al opgevallen; de fietsenhokken zijn schoongemaakt en opgeruimd, er is gesnoeid, het plein is opgeruimd er zijn tegels recht gelegd en is nieuw zand gekomen in de zandbak en onder het speeltoestel en de andere zandbak is betegeld om er een spel/podium van te maken.

Kortom er is veel werk verricht door een enthousiaste groep vrijwilligers in het kader van NL Doet.

Op vrijdag 9 maart hebben 8 medewerkers van de NAM en 2 medewerkers van de Gemeente Aa en Hunze ons geholpen met deze klussen en op zaterdag hebben wij met de ouderraad en enkele vrijwilligers verder opgeruimd en geklust.

Naast het werk was er ook tijd voor kop koffie met heerlijke koeken (gebakken door Christa) en lekkere broodjes van bakkerij Job.

Er is super veel en goed werk verricht en de ouderraad en het schoolteam zijn hier erg blij mee!

Wij willen met name de Gemeente Aa en Hunze, de NAM-mannen , Martin Wiering, Albert te Hoeve, Janet Alberts, Christa Vos, Johan Brouwer, Erwin Hoving, Ronald Pebesma, bakkerij JOB bedanken voor hun hulp, sponsoring, ondersteuning aan deze productieve en gezellige dag!

 

We hopen u ook te zien op NL Doet 2019?!

nldoet01 nldoet03 nldoet04 nldoet05 nldoet06 nldoet02